De Decker Constructies

Contacteer ons!

Uw veranda van a tot z met De Decker Constructies

Veranda’s zijn al lang niet meer zoals de koterijen van vroeger. Ze zijn een verlengde van uw huis dat u niet alleen extra ruimte biedt, maar ook zonlicht en een aangenaam zicht op uw omgeving.

Wilt u een veranda bouwen? U kan terecht bij De Decker Constructies voor het volledige pakket, zowel voor nieuwbouw als renovaties. Funderingen, metselwerk, pleisterwerk, aanleg van loodgieterij, elektriciteitswerken én meer. Wij bewerkstelligen het hele proces zodat uw veranda in orde is van top tot teen.

U moet er geen andere aannemers bijhalen, want veranda’s bouwen is nu eenmaal onze specialiteit. Wist u trouwens dat we ook ramen en deuren voor uw huis maken?

Bijstand tijdens én na de oplevering

Niet elke veranda is hetzelfde. De noden van onze klanten variëren, maar omdat we de kneepjes van het vak kennen, maken wij u een voorstel dat flexibel is en aangepast aan uw wensen. De Decker Constructies kan u zelfs een 3D-model tonen van uw toekomstige veranda, zodat u een goed zicht hebt op uw mogelijkheden.

Wij staan u graag bij indien er zich een probleem zou voordoen na de aanbouw, want onze dienstverlening stopt niet zodra uw veranda klaar is.

Moest u nog met vragen zitten of voor een vrijblijvende offerte kan u ons gerust contacteren. Wij horen graag van u.

Clikc+