De Decker Constructies

Contacteer ons!

De Decker Constructies: ramen en deuren op maat

Voor onze ramen en deuren gebruiken we twee verschillende materialen, met elk hun eigen voordelen. Wat zoekt u? Samen in overleg kunnen wij uw wensen bespreken, maar u kan ook alvast een kijkje nemen op onze pagina’s over aluminium en PVC.

De materialen die De Decker Constructies gebruikt zijn van topmakelij, met aluminium van het Belgische Blyweert en PVC van het Duitse Schüco International.

Bepaal zelf de look

De kleur alsook de afwerking van uw ramen en deuren kan u zelf kiezen: mat, blinkend, houtstructuur, structuurlakken of eender welke combinatie hiervan. Voor onze deuren en schuiframen gebruiken we trouwens vijfpuntsloten. Zo verhogen we uw veiligheid en krijgen inbrekers geen kans.

Glas en panelen voor uw deuren

De invulling van uw deur kan met glas of panelen, maar daar eindigt uw keuze niet. Glas kan bijvoorbeeld gezandstraald of gezuurd worden. Misschien heeft u liever figuurglas of zonwerend glas? Het aantal mogelijkheden kan soms overweldigend zijn, maar wij helpen u graag een keuze maken. Met onze expertise vinden we altijd iets dat aan uw noden voldoet en bij uw smaak past. Wij maken bijvoorbeeld ook sierbogen uit inox voor uw voordeur.

Wist u trouwens dat uw energieleverancier en gemeente soms mee de kosten dragen voor uw glas? Zo wordt het gebruik van isolerend materiaal gestimuleerd.

Wij renoveren én herstellen

Renovaties van aluminium en PVC ramen en deuren nemen we ook graag voor onze rekening. Moest er zich trouwens een probleem voordoen na de oplevering, dan komen we gegarandeerd weer bij u langs om het op te lossen.

Zit u nog met vragen? Of wilt u meteen een offerte? De Decker constructies is gevestigd in Stekene en is actief in Oost-Vlaanderen en Antwerpen. Contacteer ons en dan staan we u graag te woord.

Clikc+