De Decker Constructies

Contacteer ons!

Duitse degelijkheid met Schüco

PVC is uitstekend voor isolatie, makkelijk te onderhouden en, omdat het een kunststof is, gewoonweg goedkoper dan aluminium. De Decker Constructies gebruikt bovendien PVC van het Duitse Schüco International, zodat u een garantie hebt op kwaliteit.

Isoleer feilloos met PVC

Indien de isolatie van uw ramen en deuren uw grootste zorg is, dan kan u best opteren voor PVC. Aluminium en hout isoleren zeker niet slecht, maar dit is het paradepaardje van PVC. Dit gaat trouwens over zowel warmte én geluid! Voor de beste geluidsisolatie raden wij u dan ook aan om met de keuze van het glas zelf rekening te houden.

Kies zelf de afwerking

Ook PVC kan aangepast worden aan uw wensen. Zo kan de afwerking glanzend of mat zijn en kan u zelfs kiezen voor een houtstructuur, waardoor het materiaal er net als hout uitziet. Ook de kleur kan u volledig zelf kiezen. Een kleurgarantie van 10 jaar doen we er ook nog even bij.

Met al deze voordelen weet u dat PVC zeker niet moet onderdoen voor andere materialen en dat voor een voordelige prijs. Contacteer ons voor een offerte of indien u nog enkele vragen heeft: wij helpen u graag!

Clikc+