De Decker Constructies

Contacteer ons!

Aluminium van topkwaliteit

Voor de productie van onze ramen en deuren gebruiken we aluminium van Blyweert dat volledig voldoet aan het CE-keurmerk. De Decker Constructies garandeert u zo de beste kwaliteit voor een klantvriendelijke prijs.

De voordelen van aluminium

Licht, maar toch stevig. Zo omschrijft men meestal aluminium, maar er zijn veel meer voordelen aan verbonden. Aluminium is ook roestvrij en zeer ecologisch verantwoord. Dit dankzij het wonderbaarlijk spaarzame recyclage-proces waardoor 100% van het aluminium gerecycleerd kan worden en dat zonder kwaliteitsverlies.

Daarnaast biedt aluminium u ook onderhoudsgemak en een kleurgarantie van 15 jaar, zodat u lang en comfortabel kan genieten van uw nieuwe ramen en deuren.

Het ene aluminiumproduct is het andere niet

Ook tussen reeksen aluminium kunnen er verschillen zijn. Zo is Themis HI uitstekend voor isolatie terwijl u voor extra stevigheid kan opteren voor Hermes. Voor onze aluminium ramen en deuren gebruiken we steeds het beste dat Blyweert u aanbiedt.

Indien u nog enkele vragen heeft of graag een offerte van ons krijgt, geef ons gerust een seintje. Wij overleggen graag met u de mogelijkheden voor uw ramen en deuren.

Clikc+